Selecteer een pagina

Beste klant of andere betrokkenen,

Hierbij willen we graag uw aandacht vragen voor de maatregelen die wij treffen rondom de uitbraak van het Coronavirus. Deze maatregelen hebben vooral betrekking op de contacten met onze inspecteurs.

  • Volgens het algemene advies van het RIVM, zullen ook onze inspecteurs u geen hand geven bij aankomst of vertrek.- Het wordt gewaardeerd als u de inspecteur de gelegenheid geeft zijn handen te wassen na afloop van de inspectie.
  • We vragen u om de regels en richtlijnen van het RIVM te respecteren. Laat aub mensen die griepverschijnselen hebben niet bij een keuring aanwezig zijn. Dit is van toepassing op alle betrokkene rondom de inspectie zoals; makelaars, kopers, verkopers.
  • Als het bekend is dat er bewoners in quarantaine zitten verzoeken we u dit vooraf bij ons aan te geven en te bespreken. Dit voorkomt vervelende situaties ter plaatse.
  • De inspecteur kan te allen tijde zelfstandig inschatten of hij het risico te hoog vindt en daar maatregelen bij nemen.

 Onze inspecteurs hebben veel contacten, komen dagelijks op verschillende locaties en zijn daarom erg kwetsbaar. Daarom is het nodig deze maatregelen te nemen, maar we vertrouwen erop dat we hierin een stukje verantwoordelijkheid met u mogen delen.